Välmående

Näringsämnen, immunförsvar, sol, luft, sömn, skärmtid, droger.

Sömn. Ha ett liv som gör att man behöver sömn. Under sömnen utsöndras hormoner, bearbetar hjärna saker etc som är förutsättning för god hälsa.

95% av vi svenska är bönder genetiskt. Vi är vana att arbeta hårt. Bilden av oss människor som lata, svaga, sjukliga och som måste vila och åka på spa hela tiden kommer från staten. Jobba hårt, slit, svettas, ansträng dig, stressa, sen vila och sova. Det är ett naturligt liv.

Sol och utomhus. Naturlig rytm att vara ute i solen, och att vara ute mycket under sommaren och mindre under vintern.

Viktigt att äta mycket kött och fisk. Rött kött är det mest näringstäta. Ät när du är hungrig. Ät mycket animalier, ofta känns det mest naturligt. Mycket fett gör dig mätt. Om du behöver gå ner i vikt ät mycket fett och bränn många kalorier. Ingen klarar hunger, fett gör dig mätt, socker gör dig fet.

För den psykiska hälsan behöver man axla ett tungt ansvar, för sig själv och för andra. Man behöver ha mål, förebilder, man behöver se upp till någon.

Mår man dåligt av MSM. Stäng av direkt! MSM är tillför att ha sönder vår sammanhållning genom att måla upp en bild av oss som puckade, svaga, sjuka, dumma i huvudet osv. Du har ingen skyldighet att följa nyheter som gör dig deprimerad eller ångestfylld.