fredag, december 3, 2021
HemOpinionMer vit makt och gör Sverige svenskt

Mer vit makt och gör Sverige svenskt

Redan på 80-talet när invandringen ännu var begränsad brukade det klottras BSS på väggarna i toaletter, på tåg och i skolorna. Jag tyckte det var hemskt, för redan då hade vi hjärntvättats att tycka att det var något fult att vilja bevara Sverige svenskt. Men vad är fel med att bevara och skydda något man gillar och som man fått i arv att förvalta av sina förfäder? Och vad är ens alternativet? Att göra Sverige osvenskt? Att byta ut våra folk, våra seder, bruk och värderingar? På vilket sätt är det moraliskt bättre?

Det var också då begreppet vit makt kom till och det har fått något av en renässans i dagarna. Det brukade användas inte minst i sammansättningen vitmaktmusik. Något av det farligaste i musikväg var gruppen Ultima Thule. De gjorde bland annat sången Fädernesland. Se själv vilken hemsk text:

Här blev jag upplyft, på min faders arm
Här blev jag vaggad, trygg i moders famn
Här nötte jag mina första skor
Här har jag min syster och min bror

Här vill jag leva, här vill jag dö
Här lever jag i frihet

Här vill jag leva, här vill jag dö
Här lever jag mitt liv i frihet

Såg ett ansikte, en döende man
Lärde mig att lyssna, att älska mitt land
Livet är ett strövtåg, en öken och en äng
Det som frös och dog gör våren grönt igen

Här vill jag leva, här vill jag dö
Här lever jag i frihet

Här vill jag leva, här vill jag dö
Här lever jag mitt liv i frihet

Högt flyger örnen, min frihet är att se
Allt jag älskar vill jag åter ge
Sjöars glitter, kust till fredens hav
Det är mitt arv, som den gamle gav

Redan då hade internationalismen gjort inträde i skolan och andra offentliga institutioner. FN blev det finaste som finns och vårt eget bidrag var hjälten Dag Hammarskjöld. I enlighet med FNs mänskliga rättigheter var asyl en mänsklig rättighet och därmed hade vi en plikt att ta emot alla världens olycksbarn och lycksökare oavsett vad konsekvenserna blev för vårt eget folk. Det var också på den tiden som det blev fult att hissa svenska flaggan.

Kärlek till fäderneslandet står i vägen för internationalism och globalism. Musik och kulturyttringar som riskerar att väcka sådana känslor måste fördömas. ”Vitmaktmusik”, du hör ju själv hur hemskt det låter. Men vit makt, vad är det? Eftersom svenskar är vita folk är det väl naturligt att de ska ha makten i sitt eget land? Vad är alternativet? Att främmande folk har makt över oss? Varför skulle det vara bättre? Våra förfäder, som ju var mindre naiva än oss, skulle aldrig få för sig att frivilligt låta främmande folk styra över dem, varken inom eller utom landet. På samma sätt som alla goda internationalister förespråkar svart makt i Afrika är det naturligt med vit makt i Sverige. Faktum är att vi borde gå längre. Skåningamakt i Skåne. Attundamakt i Attundaland. Gutemakt på Gotland.

En viktig regel när man har med onda människor att göra är att aldrig backa. Låt dem kasta sina laddade okvädingsord och invektiv på dig. Låt dem kalla dig ”vit makt”, ”brun” och rasist. Du vet ju själv att du inte drivs av hat utan av kärlek till ditt folk och fädernesjorden. Du behöver inte be om ursäkt, förklara dig eller motbevisa dem. De har inga argument men känner vittring av rädsla och hugger mot svaghet. Så fort de möter styrka ger de upp. Lev efter Skriftens ord: Stå emot djävulen så ska han fly ifrån dig. Det gäller även vänsterpack och globalister, som är djävulens lärjungar. Tänk dig styrkan i ett folk som inte längre låter sig skrämmas av ord. Var med och återskapa det.

Låt oss ta mer vit makt och göra Sverige svenskt igen.

 

Klaus Bernpaintner
Halv upplänning, halv bayrare, hel civilingenjör och ekonom. Älskar naturen, släktforskning, min plats på jorden. Drivs av nyfikenhet och längtan efter frihet. Söker ständigt nya pusselbitar för att förstå tillvaron. Måste tvångsmässigt dela nya upptäckter med min omvärld. I ständig opposition mot det falska, onda, och fula - sökandes det sanna, det goda och det sköna. [email protected]
Från skribenten

2 KOMMENTARER

  1. Vilken underbar text. Tack, det gör min dag. Låt oss hålla ihop, vi som älskar frihet och tror på sunda människors egen kraft.

LÄMNA ETT SVAR

Fyll i din kommentar!
Fyll i ditt namn här