Hem Politik Österrike passerar gränsen – inför vaccinationstvång

Österrike passerar gränsen – inför vaccinationstvång

3
361
Österrikes förbundskansler Alexander Schallenberg. Foto: Dean Calma / IAEA

Österrikes förbundskansler Alexander Schallenberg meddelade under fredagen att det från och med den 1 februari 2022 kommer att vara olagligt att inte vara injicerad mot covid. Samtidigt kommunicerades att man nu inför en total nedstängning av samhället. Detta gäller såväl vaccinerade som ovaccinerade. Nedstängningen gäller från och med måndagen den 22 november i, som det heter, maximalt tjugo dagar.

– Trots månader av övertalning har vi inte lyckats övertyga tillräckligt många att ta vaccinet, säger Schallenberg på presskonferensen och anklagar de som vägrat ta vaccinet för ”en attack mot deras hälsovårdssystem”, rapporterar AFP. Detta skriver bland annat Finska Yle.

Vad vi nu ser är hur ytterligare en gräns passeras, en gräns som i ett civiliserat samhälle är absolut och okränkbar. Att påtvinga människor medicinska ingrepp är fundamentalt fel. Dessvärre är frågan nu snarare när än om fler länder väljer att gå samma totalitära väg. Detta handlar inte om skillnaden mellan demokrati och fascism. Nu pratar vi om frihet kontra slaveri.

Läs mer: Det är en perfekt storm som drar in

 

Föregående artikelI vaccinationsintygens totalitära förlängning
Nästa artikelAtt skapa ett helgon
I grund och botten yrkesofficer. Har sedan studerat teologi och filosofi vid Lunds universitet. Prästvigd. Även arbetat i skolans värld och inom folkbildningen som rektor och lärare. Senast som lärare i filosofi, etik och ledarskap. Författare och frilansskribent. Har skrivit fyra böcker och är publicerad som krönikör i tidskrifter och antologier med lyrik. Friluftsmänniska. Brinner för yttrandefrihetsfrågor och är alltjämt krigare. Kontakt: [email protected]

3 KOMMENTARER

  1. Alla som har möjlighet och lust , ta er till Tjurbergsparken intill Skanstull i Stockholm kl: 13.00
    idag Lördag och uttryck ert missnöje mot detta krig mot mänskligheten som pågår runt om i världen just nu .

  2. Inte ens vid hot om vaccinpass och eventuellt andra fascistiska Corona åtgärder kan vi samla mer än 500 pers i demonstrationer mot detta i nationens huvudstad . Ett stort tack ändå till de som kom och försvarade individens rätt i samhället .
    Det var betydligt bättre drag på andra platser i världen mot denna globalist styrda plandemi .

LÄMNA ETT SVAR

Fyll i din kommentar!
Fyll i ditt namn här