tisdag, juli 5, 2022
HemLedareReset? - Här är den egentliga återställaren

Reset? – Här är den egentliga återställaren

Politiker, forskare och andra makthavare for med osanning. De ljög om vaccinernas positiva och långvariga effekter. Vad mer döljer de för oss människor?

Att självaste demokratin är hotad har varit ett samfällt mantra från världsledare. Som läste de alla ur samma manus samtidigt som mycket långtgående repressioner införts runt om i världen och grundlagsförändringar förbereds i Sverige för att samma inskränkningar på grundläggande fri- och rättigheter skall kunna införas vid nästa pandemi.

Ledare som Trudeau konfiskerar privat egendom, fryser bankkonton och förhindrar att insamlade donationer når tilltänkta hjälpbehövande. För att oppositionen blev för stark. Nu är det dessutom lag i Kanada att det utanför parlamentsbyggnader inte får yppas obekväm kritik mot regimen.

Allt detta fortgår samtidigt som och parallellt med att det bryter ut krig i Europa. Föreställningen om den eviga freden var inget annat än en from förhoppning. I bästa fall. Nu står vi här med byxorna nere. Svenska myndigheter skall börja se över och förbereda inför att krigslagar aktiveras.

Vi står inför en mycket påtaglig risk att priser på förnödenheter fullkomligt skjuter i höjden. Dessutom att livsmedel och andra varor tar slut. Helt enkelt för att de inte längre levereras till Sverige. På grund av råvarubrister, logistikproblem samt ren och skär ovilja.

Nu är ett ypperligt läge för makten och dess lydiga följare att faktiskt erkänna den naivitet som drivit oss alla till den punkt där vi som land inte längre är förmöget att ta hand om oss själva. Helt i händerna på, som vi är, globalistiska – ekonomiska och politiska – krafter piskas nu till och med upp en opinion för att vi ska ansluta oss till försvarsalliansen NATO.

Enligt internationell konventionstext definieras en nation bland annat utifrån att man måste ha kapacitet att hävda suveräniteten på sitt territorium och ha tillräckligt med trupp för att försvara sin gräns. Kan man inte det är läget med andra ord prekärt på flera sätt. Att välja förmyndarskap måste i detta perspektiv ses som ett erkännande att förmågan att skydda befolkningen inte längre finns samtidigt som man hyser en naiv tro att andra skall göra det åt oss.

Det positiva i allt detta är att verkligheten har hunnit i kapp. Att Magdalena Andersson et al nu talar om att vi måste ha ett starkare försvar faller dock platt i brist på trovärdighet. Att det nu plötsligt höjs röster om krav på svenska bönder att producera mer mat för att vi skall bli självförsörjande är så klart helt rätt men flera årtionden för sent. Listan kan göras lång.

Vad som framträder allt tydligare är att verkligheten i sanning är betydlig bistrare än många låtsats om under väldigt lång tid. Det var kargt att bygga upp Sveriges folkländer och sedan centralstaten. Det kommer att krävas minst lika stor beslutsamhet att få hela härligheten på rätt köl igen. Utan floskler. Utan inflytande av globalistiskt maktanspråk. Vi vill inte ha förmyndare – vi vill ha frihet att kunna leva, sträva och älska. Det är den riktiga återställningen!

Urban Skriftställare
Författare och frilansskribent.
Från skribenten

1 KOMMENTAR

  1. Det makabra är att de flesta doser av vaccinet mot Covid som getts är den gamla sorten dvs dött protein I väst så används genpreparat och det är endast EUA trots många försök att få godkännande Det finns inte en enda undersökning som visar genpreparatens förträfflighet jmf med vaxen ovan eller naturlig immunitet…. detta är enbart ett sätt att styra vanllgt folk…. i USA är det högre i tak trots allt men i Sverige… man kommer att ha en ny vaccindrive från 14 mars MEN med det gamla vaccinet som lävker som ett såll… ”Det kanske är eventuellt bra” hjälper inte då redan 400 dött pga vaccinet i Sverige….

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här