lördag, juli 13, 2024
HemInsändareDemokrati bara till namnet

Demokrati bara till namnet

I dagarna bevisades återigen att svenska folkets vilja genom demokratiska val åsidosätts.

Slutet på Sveriges alliansfrihet skedde de facto redan för länge sen. Nato har sedan länge genom ägande övertagit vår försvarsindustri anno 2005 med hjälp av brittiska BAE-systems som idag kontrollerar både Hägglunds, Bofors och Saab.

Går vi lite längre tillbaka har svenska politiker bland 7-klövern sedan 80-talet aktivt bedrivit samarbeten av millitaristisk typ med USA, diverse avtal undertecknats som tillåter främmande makts trupper på svensk mark. Dessutom med åtalsimmunitet.

Nu är vi officiellt inte längre alliansfria, utan en öppen bricka i det storpolitiska spel som idag hetsar till krig mot Ryssland. Som inte i första hand ser till nationen och folkets bästa utan helt sonika arbetar för ett utvidgande av främmande makts kontroll i vår tid. I en tid där svag är stark, härskar lögnen och korruptionen på Rosenbad. Viljan att slå mynt på och förråda sina egna tycks aldrig varit större.

Svaga och mindre begåvade individer gör Sverige och världen farligare. Ett tydligt exempel är den moraliskt korrupta Ebba Busch som hänvisar till väst som ”fria länder” trots att samma länder, likt henne själv just idag har omstörtat demokratin. Glöm inte att det var hennes gelikar som i största möjliga mån tystat, hotat dissidenter och meningsmotståndare. Bilderbergaren (läs landsförrädaren) Ulf Kristersson är ännu en sådan svagsinnad och lättmanipulerad individ. Korruption ligger honom nära om hjärtat, att utnyttja sin position för att få en lyxig lägenhet, eller låta skattebetalare betala hans kalas är ett av många exempel.

Svaga ledare i väst, kommer kasta oss in i ett krig, mycket större än de själva förstår. Tyvärr är svensken så till den grad propagandiserad att minsta påverkansoperation och tal om krig tycks vara ljuv musik för hans öron, att 500.000 har dött i proxykriget av Nato/USA – genom Ukraina – mot Ryssland tycks ingen bry sig om.

Vi har till dags dato bidragit med miljarder till ett krig i Ukraina, detta trots ett nedmonterat eget försvar, hög arbetslöshet och en annalkande finanskris.

Redan för 35 år sen deltog Sverige i forna Jugoslavien, senare i Afghanistan med så kallade fredsbevarande trupper som i verkligheten var ett understöd åt USAs imperialistiska välde.

Nu ser vi alltså kulmen på ett landsförräderi som i vår närtid stavas Reinfeldt, ett söndrande av nationen, massimport av främmande kulturer, och uppfylls nu genom inträdet i NATO som ytterligare eroderar vår nation, gränser och framtid.

Att en korrumperad politiker som tjänar globalister snarare än det egna folket uppstår innan större omvälvande händelser, är det tillfälligheter? Nej.

Vad kan vi göra innan det blir riktigt allvarligt?

Tomas Larström
Kristen familjefar,
Jägare & Civilekonom

Från skribenten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här