onsdag, april 24, 2024
HemPolitikFem år sedan Nigels triumf

Fem år sedan Nigels triumf

För fem år sedan så samlades de brittiska folken för att rösta. Och röstade gjorde de! De röstade så hårt de bara kunde och när dammet lagt sig och rösterna var räknade så förfasades etablissemanget. 51,89% hade nämligen rösta fel. Ljuvligt, underbart och helt fantastiskt fel. De ville återta kontrollen över sitt öde, de avskydde att hunsas av undermänniskor som von Rumppaj 1, att skyffla skattemedel till franska bönder och att inte ha kontroll över sina gränser. Därför röstade de för att träda ur EU till etablissemangets stora chock. Månader med statlig propaganda räckte inte, globalisternas stöd och finansiering av Bremain räckte inte, all skrämsel i världen räckte inte. De brittiska folken är i slutändan hellre fattiga herrar i sitt hus än rika slavar under Bryssels pedofiler.

Etablissemanget fick naturligtvis skrämselhicka och visste inte hur de skulle hantera utfallet. Skulle de fixa omval efter omval till dess att den envisa pöbeln röstar rätt 2? Skulle de förhala det hela till alla glömt bort spektaklet? Länge såg det ut som det men sedan gjorde den i övrigt så store besvikelsen Boris Johnson slut på spektaklet, Storbritannien blev ett fritt land och den store hjälten Nigel Farage kunde glatt avsluta sin EU karriär med att smäda parlamentet, vilket han alltid gör så bra, till folkets jubel. Farage som genom hela äventyret uppvisat optimism, dådkraft och kämparanda även när det sett som mörkast ut. En karismatisk karl som gång på gång attackerat makten med humor och gott humör, han är en förebild vi bör studera!

Vad som kommer ske i det långa loppet är svårt att sia om men som en kärnvapennation så kan Storbritannien ej hunsas, hotas eller utpressas. Globalisterna kommer försöka rasera deras ekonomi men Brexit är förhoppningsvis början på slutet för det vanskapta monster som EU och andra internationella projekt är och alltid menats vara.

Så luta dig tillbaka i solskenet idag och höj ett glas för alla som röstade fel! Snart blir det vår tur att ge fingret åt etablissemanget.

1. Van Rompuy som beskrevs så väl av den stora hjälten Farage.
2. Vi minns väl alla Margot Wallströms babbel efter att irländarna röstade fel?

Johan Simu
Johan Simu
Fysiker och bokmal i evig jakt på ledtrådarna som kan förklara modernitetens abnorma galenskap.
Från skribenten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här