onsdag, juni 19, 2024
HemEvenemangFolkungagille 2023 i Stockholm den 21 oktober

Folkungagille 2023 i Stockholm den 21 oktober

Lördagen den 21 oktober från kl 17 till midnatt blir det folkungagille i Stockholm igen. Det är ett givet tillfälle att umgås med frihetligt och fosterländskt sinnade landsmän och -kvinnor under trevliga former och inmundigande av en härlig italiensk buffé. Folkungens ledning kommer givetvis vara där.

Gör din anmälan direkt i formuläret nedan.

Deltagande kostar 800 kr eller 1000 kr. I det högre priset ingår två glas av husets vin och/eller fatöl, i det lägre enbart bordsvatten. Avgiften betalas kontant vid ankomst i jämna pengar. Vill man avrunda uppåt till jämnt eller annat högre belopp för att stödja Folkungens verksamhet så går det utmärkt.

Gillet äger rum på en restaurang i Vasastan, exakt plats meddelas senare. Antalet platser är begränsat så vänta inte med att anmäla dig. De första 50 anmälda får dessutom ett prydligt minnesmärke att stoltsera med. Vem vet, det kanske får ett framtida samlarvärde.

Gillet blir också startskottet för vårt ungdomsprogram, ”Folkungdom”, som vi arbetat på under en längre tid.

Anmälan är bindande på heder och samvete. Eventuell avbokning ska göras senast en vecka innan folkungagille till [email protected], vid senare avbokning ber vi eventuellt om halva avgiften i ersättning för kostnader.

Anmälningsformulär för Folkungagillet 2023
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Kryssrutor

 

Klaus Bernpaintner
Klaus Bernpaintner
Halv upplänning, halv bayrare, hel civilingenjör och ekonom. Älskar naturen, släktforskning, min plats på jorden. Drivs av nyfikenhet och längtan efter frihet. Söker ständigt nya pusselbitar för att förstå tillvaron. Måste tvångsmässigt dela nya upptäckter med min omvärld. I ständig opposition mot det falska, onda, och fula - sökandes det sanna, det goda och det sköna. [email protected]
Från skribenten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här