lördag, juli 13, 2024
HemPolitikFolkungating 27-29 maj, anmäl dig!

Folkungating 27-29 maj, anmäl dig!

Kom och njut av våren och upplyftande sällskap på Folkungatinget!

Som tidigare meddelat hålls Folkungating i Undenäs den 27-29 maj. Det blir en helg med gott umgänge i frihetens tecken, inspirerande föredrag och god mat.

Det blir liknande upplägg som förra året, men med mindre prat och mera tid för umgänge. Välj vilka dagar och nätter du vill närvara och övernatta.

För anmälan och priser, bege dig genast hit: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe13mxiL6kB21IycfiUj3LRKezk7-LP-XKdt38CUfPK7DU19g/viewform

Programmet är som följer:

Fredag 27:e

Klockan 19: Middag

Lördag 28:e

Föredrag:

  • Joost Strydom, VD för Orania i Sydafrika. Orania är en liten stad vid floden Orange som har utvecklats för att vara ett fäste för afrikaaner-folket och deras kultur, för att de ska kunna bevara sitt språk och sin identitet.
  • Klaus Bernpaintner – Nästa steg inom Folkungen. Det är dags att växla upp. Kommande aktiviteter, träffar och planer.
  • Tomas Larström – Från Stockholm till off grid. Finansmannen som lämnade staden och det fina livet för att bygga sin frihet på landet.
  • Rickard Dahlin – Arbetstagarna, facket utan vänster. Ordföranden för det nystartade facket berättar om tankarna och planerna bakom initiativet.
  • Johan Lindblad – Sortition, folkstyre genom lottning. Johan har jobbat i riksdagen och kommit till insikt om att den gamla antika metoden med lottning skulle kunna ge bättre resultat än allmänna val.
  • Paneldiskussion

Frukost, lunch, middag, aktiviteter

Söndag 29:e

Frukost

Andaktsstund med sommarpsalmer i Undenäs kyrka, även kallad ”Tivedens domkyrka”, för den som vill.

Hemfärd


Vi ser fram emot att träffa dig där!

Klaus och övriga folkungar.

Vid frågor: [email protected]

Klaus Bernpaintner
Klaus Bernpaintner
Halv upplänning, halv bayrare, hel civilingenjör och ekonom. Älskar naturen, släktforskning, min plats på jorden. Drivs av nyfikenhet och längtan efter frihet. Söker ständigt nya pusselbitar för att förstå tillvaron. Måste tvångsmässigt dela nya upptäckter med min omvärld. I ständig opposition mot det falska, onda, och fula - sökandes det sanna, det goda och det sköna. [email protected]
Från skribenten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här