tisdag, juni 18, 2024
HemKulturHårda bud

Hårda bud

Efter polismordet i Biskopsgården så hör man det överallt, ropen skallar att nu är det dags för konstaplarna att sluta fika och sätta hårt mot hårt mot buset. Inge fler bullkalas med saft för nu är det hårda bud i Mellerud som gäller för hela slanten. Problemet är absolut inte invandringen som sådan får vi höra, problemet är att vi inte tuktar de som missköter sig.

Sällan hör man emellertid någon prata om vad det egentligen skulle innebära om staten gav sig itu med att försöka besegra klanmaffian. För att förstå hur djupgående förändringar som krävs så måste vi först begripa hur vi svenskar egentligen fungerar.

Sverige har aldrig behövt vara en polisstat eftersom vi svenskar har förtroende för varandra och vi är måna om att passa in. Det är inte rättssystemets formella straff som avskräcker en svensk från att begå brott, nej det är den sociala bördan som väger tyngre i vågskålen. Ingen svensk vill ses som en kriminell av sina vänner eller mista förmågan att få jobb i framtiden, ingen vill att deras barn ska mobbas i skolan för att deras farsa är en kåkfarare, ingen vill anses vara en ökänd fifflare som inte går att lita på. Det sitter djupt i vår benmärg och det gör att vi sköter oss. Därför behöver vi inte hårda straff1 eller tungt beväpnade poliser på varje gathörn för att förmå svensson ska hålla fingrarna i styr och det är en av våra största styrkor. Förutom att hålla nere kriminalitet så gör det livet angenämt för alla. Att kunna ställa cykeln olåst, lämna stugan utan hänglås eller lita på en handskakning är sådant vi kunde vi ta för givet. Historiskt sett så är det så få svenskar som inte brydde sig om att vara en del av samhället att de alla fick smeknamn och blev berömda som exempelvis Bildsköne Bengtsson2.

Kultur är alltså anledningen till de skötsamma svenskarna trots att vi formellt har ett oerhört politiserade och instabila rättsväsenden.

Kriminaliteten i Sverige har dock inte längre med svenskar att göra3. Om man inte oroar sig ett dyft över att vara en del av samhället så fungerar inte det svenska rättsväsendet överhuvudtaget. En klansomalier bryr sig föga om anställningsbarhet eller om svennar ser honom som en kåkfarare. Lägg renodlat hat mot svenskar4 ovanpå det så har vi en kryddig blandning. Det är inte längre charmiga tjuvar som Bildsköne Bengtsson vi tampas med utan härdare psykopater som utan samvetskval kan åka hem till poliser och avrätta deras familj om de lägger näsan i blöt.

Att få bukt med klanerna handlar alltså inte om att Kling och Klang ska släppa wienerbröden och börja lagföra busfrön. Det som krävs är en total omdaning av hela rättsväsendet vilket även innebär en förvandling av vår kultur.

Föreställningar att fängelsevistelsers funktion är att rehabilitera människor som drivs av en vilja att bli en del av samhället igen måste skrotas. Fängelser blir istället permanenta lagringsplatser för människor som är för farliga för att få gå lösa. De som sys in kan helt enkelt aldrig tjäna av sin skuld till samhället eftersom de varken känner skuld eller skam. Fängelser av det slaget är naturligtvis tragiska för mildare kriminella som hamnar där och oundvikligen trasas sönder både fysiskt och själsligt.

Poliskåren måste omvandlas till tungt beväpnade paramilitära styrkor som agerar i vad som mest kan liknas vid krigszoner. Den kommer behöva byggas upp av härdade män som är villiga att på nätterna kämpa sig genom farliga ghetton för att där sparka in dörrar, slita kvinnor och barn ur sina sängar och trycka sina stövlarna mot deras nackar samtidigt som de bedriver eldstrid med lika tungt beväpnade sociopater. Ett minne blott blir den trevliga landsfiskalen som kände lokalbefolkningen vid namn och hjälpte gamla tanter över gatan. Rio de Janeiro ger en fingervisning om vad som väntar.

 

Vårt skämt till domstolar med politiska utnämnda nämndemän måste givetvis skrotas i sin helhet. Klanerna är inte dummare än att de förstår att om de kontrollerar de politiska partierna så får de direkt kontroll över domstolarna utan att riksdagen behöver ändra en enda lag, något som redan sker i en allt större omfattning5. Visserligen måste nämndemannasystemet skrotas i sin helhet ändå men vi ser gärna att man gör det av bättre skäl än att hantera utländska klanmaffior. Domstolarna kommer även tvingas att börja tillåta anonyma vittnen eftersom vittnen annars riskerar drabbas av akut blyförgiftning, vad en sådan förändring gör med rättssäkerheten lämnar jag till läsaren fantasi.

Slutligen så tvingas vi rulla ut ett massivt övervakningssystem. Kameror, kontantförbud, DNA-register, drönare, ansiktsigenkänning, trojaner och angiveri krävs för att hålla koll på klanerna. Utan mellanmänskligt förtroende så krävs extern kontroll, massiv extern kontroll. Glöm allt vad integritet heter, den ligger långt långt ner på prioriteringslistan när ens primära oro är att kidnappas och våldtas om man är på stranden vid fel tidpunkt.

Alla dessa förändringar kommer sammantaget rasera det fina förtroende vi svenskar har till varandra. Vi kommer tvingas bli råa och misstänksamma och tecknen på det kan redan skönjas6. En ovärderlig rikedom som sakta byggts upp över generationer och som förgyller varje dag av vårt liv håller på att gå förlorad. Och vad får vi i utbyte? Våld och kebab.

Det är andra tider nu7 konstaterar gamla poliser. Den gamla goda tiden de drömmer sig tillbaka till kan emellertid återvända. Vi behöver inte hårdare tag, det vi behöver är återvandring och sedan kan vi låta lagens långa arm få ha mjuka nypor igen medan vår magiskt unika kultur sköter resten. Det finns ingen anledning att omvandla Sverige till Brasilien eller Sydafrika och det är inte en naturlag att vårt land måste bli ett övervakningshelvete där en brutaliserad poliskår för krig på våra gator mot hänsynslösa klanmaffior.

Vi väljer.


  1. En faktor i ekvationen som vi inte heller får blunda för är att vi historiskt sett i hela västvärlden systematiskt avrättat våldsverkare och därmed helt enkelt eliminerar en stor del av de våldsamma gener ur vår genpool. Vi behöver inte brutala straff idag eftersom vi hade brutala straff under hundratals år. Det var en långsam men berikande process som vi nu i rasande fart håller på att nollställa.
  2. Wikipedia – Bildsköne Bengtsson
  3. I synnerhet inte den bestialiskt våldsamma kriminaliteten, drygt 8 av tio överfallsvåldtäkter sker exempelvis av utlandsfödda
  4. Expressen – Hatet mot svennarna
  5. Världen idag – Nämndeman som stöttade sharia utesluten ur Centern
  6. Som exempel kan man ta hur odrägligt det är att försöka sälja något på blocket idag, man vet på förhand att man kommer hamnar i eviga prutdiskussioner som om man stod och kohandlade på en basar i Istanbul.
  7. Dalarnas Tidningar – Det är andra tider nu
Johan Simu
Johan Simu
Fysiker och bokmal i evig jakt på ledtrådarna som kan förklara modernitetens abnorma galenskap.
Från skribenten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här