tisdag, juni 18, 2024
HemInsändareLandsförräderi i 6 akter: Hur köpta globalister och landsförrädare förstört en nation.

Landsförräderi i 6 akter: Hur köpta globalister och landsförrädare förstört en nation.

Akt1

Öppna era hjärtan sa de, det är berikande och moraliskt rätt. Med öppnade armar fick svenska män se sina döttrar våldtagna, i sin feghet vågade få yttra sig, ingen tog till vapen. Stympade i sin manlighet och rädda för staten och de regerande lät man det ske om och om igen. Unga svenska män blev våldtagna och fick sina hälsenor avskurna på en svenska kyrkogård.

Akt 2

De få som yttrade sig blev av media och elit kallade rasist, fascist och nazist. Många höll tyst, kanske av rädsla att förlora jobb och socialt umgänge. Den svenska fegheten bredde ut sig. Ingen vågade försvara varken sig själv eller sin familj, fruar eller döttrar. Många kvinnor lämnade sina män, och staten gillade det man såg. Ingen stod upp, nästan ingen hade självaktning.  Hunsade förblev svenskarna och mördade blev era söner och döttrar, och ingen tog till vapen.

Akt 3

Mot de få som opponerade sig mot vansinnet och som varnade om ökad kriminalitet, islamisering och en söndertrasad nation bedrev staten, med hjälp av figurer på vänsterkanten, hot om vite och fängelse osv. Hets mot folkgrupp skrevs in i lagen i det nordiska Korea Sverige, och tystad var mannen, den en gång högreste, stolta Svensken. Idag bara en dålig kopia, en feminiserad, radikaliserad, testosteronlös avbild på väg mot sitt absoluta nederlag, och ingen tog till vapen.

Akt 4

Bakom lyckta dörrar arbetar partiledare och politiker, ofta bilderbergare och globalister för att ytterligare skada nationen och det svenska folket. Till sin hjälp har man media, ägt och kontrollerat av samma ideologiska krafter som globalisterna. Flödet av information, fake news, sker i en sån rasande takt att folk blir avtrubbade. Med ett skattetryck så högt att ingen hinner med att stanna upp och tänka själv är nu varje möjlig opposition sönderslagen. Bakom ridån arbetar främmande människor från fjärran östern på att tillskansa sig makt, de breder ut sina klaner, sina moskéer och allt under uppsikt av globalisterna, vara yttersta syfte är att förstöra Nordens olika folk, det svenska i synnerhet. Men ingen, trots för att man nu börjat förlora sitt fysiska land där forna generationer slitit, tog till vapen.  

Akt 5

Flerfrontskrig
För att ytterligare så split bland de egna leden så bedrivs ett massivt bombardemang av fake news, miljörörelsen med soros-sponsrade Greta, en så kallad pandemi och andra skapade kriser gör den svenska befolkningen helt apatisk. Ett propagandamaskineri så genomarbetat att Kim Jong un hade varit avundsjuk. En aphartheidstat är skapad, där de ursprungliga  innevånarna är de som ska förtryckas  till fördel för allsköns minoriteteter. Om 20 år existerar inte moder Svea, det är inte en ideologisk fråga utan en matematisk. Den sönderslagna kärnfamiljen, en ettbarnspolitik, och svenska män bär skulden, för ingen tog till vapen.

Akt 6

Utarmningen av det svenska och nationen fulländas nu med inträdet i en militär allians, WHO, WEF och EU, samt en rad organisationer de flesta av oss aldrig kommit i kontakt med. Vi är åtminstone en moralisk stormakt, även om vi blundar för svenska döttrars undergång och mord på svenska söner. Och nu först tar svensken till vapen, men inte för det egna, utan för ett främmande lands räkning.

Tomas Larström, kristen familjefar, civilekonom.

Från skribenten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här