onsdag, april 24, 2024
HemNyheterMSB's "konspirationsteoretiker" fick rätt – krav på tvångsvaccinering från WHO

MSB’s ”konspirationsteoretiker” fick rätt – krav på tvångsvaccinering från WHO

Österrike har infört vaccinationstvång och idag presenterade WHO krav på att resten Europa måste börja tvångsvaccinera befolkningen. Detta i ljuset av den rapport där MSB förlöjligade konspirationsteoretiker som varnade för just detta.

Idag gick WHO-chefen för Europa, Robb Butler ut och krävde att Europa måste börja tvångsvaccinera sin befolkning. Således följa det österrikiska exemplet där man riskerar dryga böter för att vägra vaccin – eller påfyllnadsdosen.

När MSB släppte den numera omtalade rapporten om konspirationsteorier kopplade till Covid-19 så var det många som höjde på ögonbrynen. Bland annat rekommenderade det gamla psykförsvaret, som MSB hette en gång i tiden, att man skulle omge sig av bilder på kattungar när man kände sig nedstämd över pandemiläget.

Rapporten var dock formulerad som svar på så kallade konspirationsteorier som ”florerar” på internet. Enligt rapporten var en av de grövsta konspirationsteorierna att det skulle införas ett globalt vaccintvång – något som nu alltså snart tycks vara verklighet i Europa.

Berättelsen varierades sedan i samband med covid-19-pandemin. Enligt denna variant är pandemin skapad i syfte att låta den korrupta ”big pharma” tvångsvaccinera världsbefolkningen och därmed berika sig själv, kunde man bland annat läsa i rapporten från MSB.

Från skribenten

1 KOMMENTAR

  1. Jag måste nog säga att det finns en skillnad mellan, å ena sidan, att påstå att tvångsvaccinering kan bli verklighet och, å andra sidan, att påstå att pandemin är skapad i detta syfte. Det är det senare som avfärdas i rapportcitatet.

    Med detta sagt håller jag med om andemeningen, att det är obehagligt och genant att en statlig myndighet utmålar som dårskap allt som inte ingår i den officiella beskrivningen. Om, i något annat sammanhang, någon hade stigit in en debatt och lagt fram sitt budskap på det sättet hade man skruvat på sig, lett överseende, som mot ett barn, och sedan undvikit samröre med vederbörande, som ju tydligen inte vill lämna utrymme för att åhöraren också kan vilja tänka själv.

    I ett sådant här läge önskar jag att man kunde utträda, vilket väl är precis vad ni på Folkungen förespråkar. Jag vill utträda, och inte längre vara underkastad, den organisation som jag tycker säger dumheter, precis som man utträder ur en förening, ur en tidningsprenumeration, ur en anställning eller ur en församling.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här