onsdag, juni 19, 2024
HemPolitikSå ersätts vi

Så ersätts vi

Ägs det här landet av dom som bott här i fyra generationer eller nån som hittat på nån gräns? Eller är det här ett öppet land som består av de människor som kommer hit…och det är vad dom gör av Sverige och för mig är det givet att det är det senare. 

Fredrik Reinfeldt yttrade ovan ord i TV4 och gjorde därmed klart att nationalstaten är en konstruktion han förkastar. Japaner har ingen hävdvunnen rätt till Japan enligt Reinfeldts logik. Sverige tillhör inte nödvändigtvis svenskarna, utan de som kommer hit (eller är här) och gör något med Sverige. Diffust vad och hur – han menade näppeligen att skjuta ihjäl 12-åringar i Stockholms söderförorter eller mosa flickor i hjulhus på Drottninggatan. Kanske ville han likt sin pressekreterare Edvard Unsgaard ha driftiga ryska städerskor, som på under timmen inställer sig på en lördag och städar bort bajskorvar i trapphusen hos överheten på Norrmalm? 

Det går att tolka Reinfeldt som att det är ok att fylla på landet med människor som reproducerar en annan kultur än den svenska. Och att vilken andel av befolkningen som dessa utgör med tiden, inte är att anse som något som kan eller bör problematiseras. Folkutbyte? Ja tack, bara ersättarna ”gör något”.

Låt oss därför titta just på befolkningsutbytet. Det där som enligt Expo är en konspirationsteori. Ty likt Reinfeldt har Expo en idé om att alla som råkar bo i Sverige är svenskar. Denna vänstervulgära sanning spred de i en pod – Mytkollen – vars produktion finansierades av MUCF för några år sedan. Ett utdrag finns med i Jonas Nilssons dokumentär ”Varför är Sverige en mångkultur?”. Det är viktigt att här upprepa att maktens lydiga hjon stämplar människor som redogör för det som strax följer, som varandes konspirationsteoretiker (att jämställa med otillräkneliga, paranoida eller rent av sjuka).  

Huruvida invandring är betydande avgörs på kort sikt av dess storleksrelation till det inhemska barnafödandet.

Invandringsöverskott kontra antal födda barn, alltså. (Invandringsöverkott är samma sak som nettoinvandring). Detta under förenklingen att etniska svenskar påverkar invandringsöverskottet i försumbar utsträckning. 

Exempel: 2006 var invandringsöverskottet 50 842 och antalet födda barn 105 913. För att få en mental bild av vad detta innebär, så kan man tänka sig att en ”nettoinvandrare” tillfördes riket för varje flicka som föddes på ett svenskt BB. 

2016 var invandringsöverskottet istället 117 127, vilket översteg antalet födda barn – 115 416. För varje barn som föddes tillfördes en ”nettoinvandrare”. Det tål att påpekas att långt ifrån alla barn som föds är etniska svenskar. 

I båda exemplen ovan kan man uttrycka invandringsöverskottet som en andel av antalet födda barn; 50% respektive 100%. Från Reinfeldts tillträde 2006 tills idag (statistik för 2020) har aldrig denna andel understigit 29,7%. Försök att föreställa dig att på var tredje japanskt barn som föds, tar den japanska regeringen in en hindu från Indien. År ut och år in. Vissa år betydligt fler än var tredje. Går inte, eller hur? Japanerna har förnuftet i behåll.

Att titta på riket som helhet ger dock inte en komplett bild av den katastrof vår styrande klass har påfört oss. Det är när man bryter upp statistiken per kommun, som det totala vansinnet ligger i öppen dager. Att sätta invandringsöverskott per kommun i relation till antalet födda barn i kommunen, ger en slags demografisk karta över befolkningsutbytet. En karta som helt enkelt, i brist på bättre ord, är vidrig bortom fattningsförmåga.

I 185 av rikets 290 kommuner finns det minst ett år under perioden 2006-2020 då invandringsöverskottet har överstigit antalet födda barn. 

I 63 kommuner är snittet för hela perioden mer 100%. Det vill säga: det ackumulerade invandringsöverskottet överstiger det ackumulerade antalet födda barn under den senaste 15-årsperioden. 

De tio kommuner där det ackumulerade invandringsöverskottet som procentandel av det ackumulerade antalet födda barn är högst, är dessa (med procentandelen angiven):

Ljusnarsberg 401,4%

Uppvidinge 327,1%

Högsby 278%

Hultsfred 274,8%

Laxå 219,6%

Sorsele 216,2%

Flen 214,2%

Valdemarsvik 207,5%

Lessebo 204,5%

Filipstad 202,6%

Stalins folkförflyttningar bleknar i jämförelse i relativa tal, jämfört med vad Sverige sysslar med. 

Det enda hoppet för många av dessa kommuner är att en hel del invandrare avflyttat till större centralorter eller storstäder.

[All data tagen från Statistiska Centralbyråns statistikdatabas och analyserade med enkla medel i Excel]

Från skribenten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här