lördag, juli 13, 2024
HemRadio FolkungenSocialmoderata gemenskapssatsningar och folkutbyte

Socialmoderata gemenskapssatsningar och folkutbyte

Den så kallat borgerliga regeringen fortsätter med helt vanlig socialdemokratisk politik. Nu tänker de motverka medborgarnas ”ofrivilliga ensamhet” med hjälp av en ”treårig gemenskapssatsning” för 300 miljoner. Och 100 miljoner på SFI-undervisning till Ukrainare, det innebär att staten beslutat att de inte ska återvända. Samtidigt som Ukraina håller på att avfolkas på invånare i barnafödande ålder.

Sveriges ende skattefinansierade rasforskare Tobias Hübinette har glatt twittrat siffror på hur folkutbytet i Sverige fortskrider. När siffrorna fått folk att sätta kaffet vrångstrupen förflyttas diskussionen från sakfrågan till huruvida det ligger en ”konspiration” bakom eller ej.

Militär makt förutsätter produktionskapacitet och tillgång till energi. I Norge kan man inte producera ammunition till Ukraina eftersom ett datacenter för TikTok redan intecknat den nödvändiga elenergin. Hur har EU tänkt förverkliga sina ambitioner om att bli en militärmakt samtidigt som man lägger ner industrier och energiproduktion?

Från skribenten

1 KOMMENTAR

  1. Tack för bra samtal om bl a folkutbytet! Sven har helt rätt i att ”invandringen ska alltid ställas i relation till barnafödandet”. Tyvärr har man missat det i den uppblossade debatten efter SCB:s senaste befolkningssiffror. Jag har grävt i statistiken för barnafödandet efter den störtdykning som skedde 2022. Det visade sig att läget är ännu värre än vad SCB rapporterade – i synnerhet för svenskarna. Jag skriver om detta i en debattartikel i Nya Tider, ”Covidsprutorna skyndar på folkutbytet” (10/5-23). Min slutsats: ”Därför måste alla som vill stoppa folkutbytet även kräva stopp för covidsprutorna och andra injektioner som hotar barnafödandet.” Läs gärna! https://www.nyatider.nu/covidsprutorna-skyndar-pa-folkutbytet/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här