lördag, juli 13, 2024
HemKulturSvenskar och vita människor behövs inte

Svenskar och vita människor behövs inte

Det behövs tydligen inga för att köra buss och taxi. Inte heller för att bemanna åldringsvård, dagis och restauranger. Företag behöver inga, av jobbannonserna att döma. Reklambranschen klarar sig utmärkt utan, även om vita kvinnor kan fylla en viss undergiven funktion på reklambilder.

Planeten behöver heller inga. Den snurrar ändå. Enligt det offentliga samtalet skulle den till och med snurra bättre helt utan svenskar och vita. De och deras barn är som alla vet världens värsta klimatbovar. ”Det bästa du kan göra för klimatet är att inte skaffa barn.” Samtidigt skickar vi mängder av mat till Afrika så att de kan skaffa ännu fler barn som de aldrig kommer kunna försörja utan permanent U-hjälp.

”Behöver” är ett subjektivt begrepp, av samma kategori som bra och dåligt. Du behöver bara mat och tak över huvudet för att leva. Planeten behöver inte ens dig. Otroligt nog behöver den inte ens afrikaner. Även om du inte behöver barn för att överleva skaffar du dem ändå, för du behöver dem för att känna glädje och veta att din släkt kan fortleva. Det har i alla tider varit alla friska människors högsta önskan. Och därifrån är steget inte långt till att känna att du vill att ditt folk ska fortleva. Och då behövs svenskar. Visst, det är enbart ett sentimentalt argument, men ur materiell synpunkt är livet meningslöst och det är det sentimentala innehållet som ger det värde.

Jag hade en konversation med en kvinna jag känner. Hon brukar vara glad men känner sig uppgiven. ”Finns det något kvar att hoppas på eller är allting kört? Jag tycker att det ser nattsvart ut med Sveriges framtid.”

Det är både kört och inte. Statsbildningen Sverige är nog förlorad. I sin nuvarande skepnad är den rutten så det blir ingen förlust. Men folket är inte nödvändigtvis förlorat om vi rycker upp oss. ”Men vad ska vi göra då? Vi är på väg att utrotas.”

Göra massa nya vita barn, fostra dem själv utan dagis, motarbeta skolan, predika traditionella värderingar, peka ut ondskan och nämna den vid namn, montera ner 90 procent av staten, lämna EU, hjälpa främmande folk och religioner hem igen samt återkristna Sverige. Vi behöver en stark ledare. Då är vi på mycket god väg.

Du måste också förklara för dina barn att det finns människor och krafter som hatar dem, som arbetar dygnet runt på att utrota dem. Andra folk lär sina barn sådana livsviktiga självklarheter. Vi är dåliga på det. Det första steget för den som vill försvara sig är att hitta fienden, ja att ens inse att det existerar en fiende. Du måste förklara för dina barn att deras lärare ljuger för dem. Att klimatnojan är en bluff. Att teven lurar dem att hata allt som är friskt, normalt och nödvändigt för vår fortlevnad. De måste också förstå att politiker inte bryr sig ett skit om dem, utan springer våra fienders ärenden.

Svenskar behövs om du vill att din släkt och ditt folk ska överleva. Så tillverka många, många fler. Och när de växer upp måste du lära dem sanningen om världen, även om den gör ont. Då och endast då finns det hopp.

Klaus Bernpaintner
Klaus Bernpaintner
Halv upplänning, halv bayrare, hel civilingenjör och ekonom. Älskar naturen, släktforskning, min plats på jorden. Drivs av nyfikenhet och längtan efter frihet. Söker ständigt nya pusselbitar för att förstå tillvaron. Måste tvångsmässigt dela nya upptäckter med min omvärld. I ständig opposition mot det falska, onda, och fula - sökandes det sanna, det goda och det sköna. [email protected]
Från skribenten

3 KOMMENTARER

 1. Sök på Google: happy black woman och välj bilder

  Sök sedan på: happy white woman och välj bilder

  Jag vågar påstå att allt som uppfunnits i värden har gjorts till 99,99 % av vita män. Bara lilla Sverige och dess vita män ligger ljusår före vad som eventuellt uppfinns i Kina. Kina uppfann krutet men kom aldrig upp med några idéer om vad krutet kunde användas till. Det tog 5 år för Kina att skapa en helt vanligt fungerande kulspetspenna.

  Kina är experter på att kopiera, stjäla eller låna andras uppfinningar. Så när den vita mannen är borta, då finns det inte längre något att kopiera, stjäla eller låna.

  Alla som inte hittar på något tror att världen blir bättre utan vita män, men hur ska världen bli bättre utan de som hittar på saker och ting som gör världen bättre.

 2. Konstigt nog är det europer som ligger bakom hela debacklet. Det händer tydligen inte mycket utan dessa hemska vita män; bra eller dåligt…

  Montera ner 90 procent av staten? Varför inte 100% ^^

 3. ”Varför inte 100%” För att det krävs någon typ av system för att skydda ett folk från yttre och inre fiender antar jag. Det blir inte effektivt om varje människa ska vara sin egen polis etc.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här