tisdag, juni 18, 2024
HemPolitikUtvandringen av en miljon människor - steg för steg

Utvandringen av en miljon människor – steg för steg

Den här texten är till dig som inte tror på fritidsgårdar eller fotbollsplaner eller att det behövs fler utredningar. 

I en naturlig värld blir den som inte gör sitt jobb uppsagd. Han som inte gräver diket som utlovat, hon som inte mjölkar korna på utsatt tid, den som inte förstår instruktioner, som inte anstränger sig eller sinkar sina arbetskamrater – han blir uppsagd av den som leder och betalar för arbetet. Även den som inte passar in ”mentalt” eller ”psykologiskt”, som med sin personlighet förstör gruppens gemensamma strävande, kommer att bli ombedd att lämna. En arbetsgivare har inget ansvar för att hitta en ny arbetsplats åt den som sagts upp.

Det gäller också privat. En person som uppför sig illa på en middag eller på ett kalas blir inte bjuden fler gånger. Om någon kliver in på din tomt eller in i ditt hem utan att visa respekt kommer du att avvisa vederbörande. Allt annat vore konstigt. Naturligtvis känner du inget ansvar för vart personen ska ta vägen bara för att han eller hon inte får vara på din tomt eller i ditt hem.

Vi har dock blivit bortkollrade och har förlorat denna naturliga inställning. Vi känner inte längre det självklara i att vi har rätt att bevara det vi är, att vi har rätt att sträva mot våra mål, på vår mark. Vi behöver återknyta kontakten med de självstyrande, plikttrogna, fritänkande, uppfinningsrika, arbetsamma sockenister, vi en gång var.

Kriterier för att bli ”uppsagd”

Asocialt beteende

Har du eller någon i din familj begått brott är det inte lämpligt att ni stannar här. Ni borde ha lämnat självmant för länge sedan. Den som är gäst och beter sig antisocialt, har förverkat sin rätt till uppehälle.

Oförmåga att försörja sig

Svenskar är i grunden ett plikttroget, arbetsamt och samvetsgrant folk. Vana att slita hårt för att klara tillvaron. Om du inte är av den typen utan har nöjt dig med att gå på bidrag, har du visat att du inte hör hemma här.

Ej språkkunnig

Ett folk förenas av ett språk. Det är förödande för gemenskapen att inte knytas ihop av ett språk. Utan det försvinner närheten till varandra. Har du inte ansträngt dig för att lära dig vårt språk, våra ord, betona dem rätt, stava rätt, få grammatiken rätt, då har du visat att du inte är intresserad av att bli en del av ”vi:et”.

Främmande värderingar

Svenskar är stöpta ur hedendom, folktro och kristendom. Vi är rationella och förnuftiga. Vi är ett traditionsbundet, plikttroget och tänkande folk. Islam går på tvärs med vår kultur. Islam är främmande för oss på alla sätt. Som praktiserande muslim kommer du aldrig att känna någon djupare gemenskap med oss och det är därför bättre att du flyttar till ett muslimskt land.

Tillvägagångssätt

Först skickas information ut till alla som bor i de bidragskonsumerande områdena runt Malmö, Göteborg, Stockholm, Borlänge, Örebro, Eskilstuna, Uppsala och så vidare, i vilken kriterierna för ”uppsägning” framgår, samt tidpunkt för ett hembesök, för att familjen ska ha god tid på sig att förbereda och organisera sin flytt.

Sedan går en grupp kommunikatörer från dörr till dörr, ett höghus i taget. Går igenom kriterierna. En militär styrka skyddar processen för att det inte ska bli kaotiskt, skrämmande eller våldsamt. Ingen ska känna sig skrämd eller hotad. Det ska vara en lugn, organiserad och blankettmässig process. Precis som invandringsprocessen var, och den efterföljande med att söka bostadsbidrag, socialbidrag, etableringsbidrag, tandläkarbidrag, studiemedel, hemrustningslån, tolk, vård, förskola och så vidare.

I det flesta fall kommer den berörda familjen redan att vara medveten om att de inte uppfyller kriterierna och har då redan förberett flytt av bohag, bokat biljetter och så vidare. I de fall där detta inte har skett får de några extra dagar på sig och blir sedan transporterade till närmsta flygplats, och stannar där tills de har organiserat sig.

Varje höghus som blir tomt rivs genast. En del av de bidragskonsumerande områdena står på prima åkermark. Den ska åter i bruk. PÅ övrig mark ska vacker skog planteras och djur beta fritt. Faluröda hus med vita knutar och gärdesgårdar ska byggas. Kyrkor omgärdade av låga mossiga stenmurar ska uppföras. Rosengårds Socken. Tensta Socken. Vivalla Socken. Tjärna Ängars Socken.

Om massutvandringsteamet går igenom fem höghus om dagen, alltså ungefär 2000 personer, skulle det ta 1,5 år innan de en miljon människor som aldrig kommer att bli del av den svenska samhället, har lämnat.

Sverige blir inte friskt bara för att en miljon människor, som våra folkvalda tagit in och som i en naturlig värld inte skulle ha varit här från första början, åker härifrån. Det svenska folket är stukat, förnedrat, splittrat och har mycket att göra. Detta är bara ett av många nödvändiga steg.

Cecilia Carlsson
Cecilia Carlsson
Uppretad hona med ungar. Lycklig bybo. Intellektuell antiintellektuell med ett genuint ointresse för etablissemangets hit-och-ditande och ett nästan dåraktigt intresse för allting annat.
Från skribenten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här