onsdag, juni 19, 2024
HemPolitikVälkommen till folkungating i Undenäs 28 maj

Välkommen till folkungating i Undenäs 28 maj

Våren är på ingång och hur avnjuts den bättre än genom att umgås med kloka frihetliga människor under en helg i Undenäs mellan Vänern och Vättern i vackra Västergötland?

Lördagen den 28 maj ordnar vi folkungating i Undenäs. Är du intresserad av att träffa likasinnade, inspireras av talare och vänskaplig samvaro under Sveriges största frihetliga konferens?

Programmet

Konferensen äger rum i Undenäs gamla skola. Arrangemanget blir likt förra årets, men med färre (4-5) föredrag och mer tid för umgänge och aktiviteter. Mer information kommer löpande men givetvis blir det bland annat något föredrag av Folkungens ledning. Anmäl ditt intresse tidigt.

Övernattning kan ske på plats i sovsal eller tält.

Alternativ och priser

 • Hela helgen med helpension (fredag, lördag och söndag): 1700 kr i sovsal, 1500 i tält.
 • Dagbiljett lördag med middag på kvällen: 1000
 • Dagbiljett lördag utan middag på kvällen: 800

Anmälan och avbokning

Intresseanmälan här: https://forms.gle/iEUykrWDCTnETRyb8. Det är öppet att anmäla sitt intresse fram till ca en vecka innan då vi behöver beställa mat. Men vänta inte, antal sovplatser i sängar är begränsat!

Från och med två veckor innan evenemanget kommer avbokningsavgiften uppgå till hälften av biljettpriset. Därefter ingen återbetalning.

Det behövs några funktionärer, vilka deltar kostnadsfritt. Om du är intresserad av detta kontakta [email protected] för att se om behov finns och i så fall bli godkänd.

PS. Ta med inneskor och tanka gärna på den lokala macken. Då konferensen sker under Kristi himmelsfärdshelgen, varför inte inleda helgen med ett besök i Tivedens nationalpark?

Klaus Bernpaintner
Klaus Bernpaintner
Halv upplänning, halv bayrare, hel civilingenjör och ekonom. Älskar naturen, släktforskning, min plats på jorden. Drivs av nyfikenhet och längtan efter frihet. Söker ständigt nya pusselbitar för att förstå tillvaron. Måste tvångsmässigt dela nya upptäckter med min omvärld. I ständig opposition mot det falska, onda, och fula - sökandes det sanna, det goda och det sköna. [email protected]
Från skribenten

4 KOMMENTARER

 1. Hej!
  Jag är intresserad av att vara med fredag till söndag, men färd med allmänna kommunikationer är komplicerad. Jag undrar därför om det är möjligt att samåka med någon från Skåne. Själv bor jag i Osby.
  Bästa hälsningar!
  Leif

 2. Hejsan Leif. Vi är ett par som kommer att åka från Skurup och Lund den den 27e under förmiddagen. Du kan åka med oss. Mitt tel nr är 0708-647695. Vi åker sedan tillbaks igen söderut den 29e. Om du vill övernatta i mitt torp som ligger 25 min från Undenäs så går det säkert att ordna också.

  Johan

 3. Givet att Undenäs ligger så nära Karlsborg så kommer jag enbart att överväga deltagande efter löfte om att jag kommer slippa att resa radiolänk-master eller upprätta sambandscentraler och stabsplatser när jag kommer dit.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här