onsdag, april 24, 2024
HemPolitikRegion Blekinge anlitar vakter, utestänger Folkungen från presskonferens

Region Blekinge anlitar vakter, utestänger Folkungen från presskonferens

Region Blekinge hissar vindbryggan och stänger portarna. Under kommande ”presskonferenser om Coronasituationen” kommer man anlita vakter (SVT) för att avvisa journalister som stör ordningen genom att ställa besvärande frågor istället för att lydigt svälja och agera megafoner för regionens skrämselpropaganda och senaste restriktioner till undersåtarna. Fast det formuleras så här:

Orsak: ledningen vill undvika besök från frågeställare som inte har journalistlegitimation… Frågan aktualiserades efter senaste presskonferensen då smittskyddsläkare Bengt Wittesjö fick svara på vaccinkritiska frågor under en intervju med personer som inte representerade något av de etablerade medieföretagen i Blekinge.

Åtgärden föranleddes alltså av Folkungens besök på presskonferensen den 29 december.

Tänka sig att regionens smittskyddsläkare ska behöva utstå frågor om restriktionernas nytta, och om sin syn på en forskningsstudie från danska FHM som tycks visa att vaccinen har negativ effektivitet mot omikron-varianten. Tänk att få en ”vaccinkritisk fråga”. Fräckheten!

– Vi sätter in vakter eftersom vi vill garantera en pressträff med seriösa journalister. Det handlar inte om att vi inte vill ha kritiska frågor, men vi kan heller inte tillåta ”allmänhetens frågestund”. Det blir ohållbart, säger Madeleine Flood.

Det är oklart vad som var ohållbart den 29:e december. Presentationen och utfrågningen skedde under civiliserade former, se själv. Det var inget ohållbart över situationen, snarare obehagligt. Regionen består av rädda och fega människor.

Åtgärden var så klart väntad. Efter förra besöket skrev vi:

Vi ser fram emot att delta regelbundet på Region Blekinges presskonferenser om coronasituationen. Vi får hoppas att även reglerna för medverkan inte plötsligt ändras så att till exempel bara presstöds-media får närvara.

Klaus Bernpaintner
Klaus Bernpaintner
Halv upplänning, halv bayrare, hel civilingenjör och ekonom. Älskar naturen, släktforskning, min plats på jorden. Drivs av nyfikenhet och längtan efter frihet. Söker ständigt nya pusselbitar för att förstå tillvaron. Måste tvångsmässigt dela nya upptäckter med min omvärld. I ständig opposition mot det falska, onda, och fula - sökandes det sanna, det goda och det sköna. [email protected]
Från skribenten

4 KOMMENTARER

 1. Klaus, TACK för producerad kvalitet och säkerhet i tid och rum, i Din text ovan!

  Om namnet ”Folkungen” i tid och rum INTE offentligt är registrerat som EN rättssäker svensk juridisk person, är namnet ”Folkungen” bara EN laglös del av den svenska modellen av Björnliga med säte Ankeborg, som EN myndighetsaktivist eller ett laglöst kollektiv av myndighetsaktivister i tid och rum, omedvetet eller medvetet älskar att lura/blåsa i tid och rum, med hjälp av den svenska partipolitiskt styrda modellen av livslång mental felprogrammering.

  Klaus, om Du är EN fysisk svensk unionsmedborgare, har Du sedan 1994, ENskild rätt till skadestånd av det ”allmännas”, om namn på EN rättssäkert i tid och rum registrerad svensk myndighet av EU-rättens företräde och tillsyn, rättssäkert i tid och rum producerat resultat, med kvalitet eller säkerhet i STRID med svensk lag, d.v.s. EU-rätt, EU-domstol med säte Luxemburg monopol på tolkning av kvalitet och säkerhet i EU-rätt och som statens offentliga utredningar 1997:194, justitedepartementet, ENtydligt redovisat i ”Betänkande av Utredningen om det allmännas skadeståndsansvar vid överträdelse av EG-rätten, Stockholm 1997”, men 25 år senare utan resultat i tid och rum, kan bero på korrupt partipolitiskt ledarskap i EU-kommissionen.

  Klaus, Du kan börja Ditt mentala tänk, med att ta reda på om namnet det ”allmännas”, i tid och rum är EN rättssäkert registrerad svensk myndighet, företag eller förening, med STRIKT ansvar och risk i nutid, nära framtid och rum, för resurs eller producerat resultat med FEL kvalitet eller säkerhet i tid och rum, lokalt i EN medlemsstat i EES eller Europeiska unionen.

  Mvh.

  • Du har skrivit liknande förr och jag förstår mycket litet av det. Varför stavar du ”en” med versaler, som skulle det betonas?

   • Kontanten, tack för att Du erkänner att Du mentalt förstår lite av den nytta, ansvar och risk, som min mentala fyrarummare producerar, i tid och rum, här och där på folkungen och inte minst Din viktiga fråga varför, som i tid och rum har kreativ och dynamisk kvalitet och säkerhet!

    Böjar med mitt svar på Din fråga varför mitt mentala tänk stavar ”en” med versaler?

    Det beror på att 97% av den svenska marknad, som läser mina eller Dina inlägg i folkungen, under förbrukad tid i livet i den partipolitiskt styrda svenska modellen av skolning, av det ”allmänna” är lärd, tränad och betygsatt att LYDA Jante och Luthers irrläror, återförsäkrat av livslång nedärvd mental Ågren, d.v.s. att förneka information som ofta livslångt förvirrar ENskild utvecklat och ägt mental kunskap i ENskild utvecklad och ägd mental fyrarummare.

    Mentalt under förbrukad tid i livet utvecklad kunskap, att i nutid och mentala rum välja namn, ord eller begrepp och stava namn, ord eller begrepp med eller utan versaler, är ENskild ägd mental egendom, som Du inte kan köpa, hyra eller förstå, om Du är skolad att i tid och mentala rum lyda.

 2. Jag tror att man snart kommer att byta fokus till något helt annat än som denna världsbluff med ett påhittat virus och ett dödligt toxin som avpolletterar och framleddes kommer att skörda en stor del av befolkningen som tagit skotten. En ekonomisk katastrof där infrastrukturer kommer att kollapsa eftersom dessa strategier och illusioner med arkitekterna bakom denna globalistiska planläggning vet att man inte kan använda detta hur länge som helst!Läs gärna mina åsikter och tankar över det som nu sker i vår värld. https://www.efterfoljelse.se/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här