onsdag, april 24, 2024
HemEvenemangFolkungaträff i Örebro fredagen den 22 september 2023

Folkungaträff i Örebro fredagen den 22 september 2023

Folkungaträff i Örebro

Nu är det dags för nästa Folkungaträff i Örebro!

Vi träffas på en pub i centrala Örebro fredagen den 22 september från kl 17 och framåt. Kom när du kan och stanna så länge du vill!

Folkungaträff är till för dig som vill träffa och lära känna likasinnade, knyta nya kontakter och hålla intressanta och öppna diskussioner. Det finns inga krav på engagemang före eller efter. Du får gärna ta med en frihetligt sinnad vän, men meddela oss gärna det i din anmälan.

Vi träffas på en pub i centrala Örebro där du kan beställa både mat och dricka. Det finns parkering i närheten, och det är gångavstånd till stationen (resecentrum för buss, Örebro C för tåg) och flertalet taxibilar. På så sätt kan du som vill ta sig hem på kvällen utan att köra bil enkelt göra det.

Skicka in din anmälan till Folkungaträff till [email protected], i bekräftelsen meddelas plats.

Förra folkungaträffen i augusti

Förra folkungaträffen var vi åtta personer, både från närområdet och tillresande. Vi diskuterade NATO och kriget mellan Ryssland och Ukraina, den tysta majoriteten och Oliver Anthony, lokalpolitik i Örebro och Sverige, riskerna med Euro, den svenska skolan och den urholkning som sker i skolväsendet – och samhället. De som var med på Folkungavandringen berättade några egna erfarenheter därifrån, så pratade vi om familjens roll i samhället, självförsörjning och stockbygge.

Vi hoppas på minst lika intressanta diskussioner även den här gången!

Från skribenten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här