måndag, maj 27, 2024
HemKulturPostmoderna pedofiler

Postmoderna pedofiler

Det går inte komma runt att vänstern ser det som ett slutmål att legalisera pedofili. Varje gång man tror att den styggelsen till företeelse är för evigt förpassat till världens mörkaste vrån så dyker nya krafter upp som döljer övergreppen bakom någon ny retorisk förklädnad och försöker normalisera det och ibland har de varit snubblande nära att lyckas. Senast kanske när Palme legaliserade barnporr i Sverige[1]. Men trots att allmänheten förmåtts att acceptera nästan alla sorters avvikande sexuella beteende så förblir lyckligtvis pedofili hatad av alla förutom den akademiska eliten och (stora?) klickar inom HBTQ rörelsen.

Vänster ger sig dock som sagt aldrig och en god påminnelse om det får man i ett färskt avsnitt av Tom Woods podd där han intervjuar sociologiprofessorn Anne Hendershott om hennes artikel The Return of the Postmodern Pedophile[2]. Det är ett riktigt intressant samtal där Hendershott i stora drag beskriver hur homosexuella lobbyorganisationer sedan början lobbat både för en normalisering av homosexualitet och pedofili. Lustigt nog så blev det en uppsträckning först när flatorna slog näven i bordet och sa att bögarna allt får hålla tassarna borta från småpojkarna eftersom det får alla homosexuella att framstå i dåligt ljus. Under några årtionden så lyckades de också hålla rent hus, föreningar som North American Man-Boy Love Association[3] gick från att vara helt centrala inom Priderörelsen till att bli utstötta och perifera.

Men även om mainstream homosexualiteten backade så släppte aldrig den akademiska vänstern sin förkärlek för små gossar och Hendershott beskriver hur de envist klängt sig fast och fortsätter jobba för en normalisering. Som vi vet så brukar tyvärr vansinnet i den akademiska världen förr snarare än senare spilla över på kulturen som stort. Ett gott exempel på det är att Hendershott själv skriver läroböcker om, och håller kurser i, abnormalt beteende (eng deviant behavior) och dess historia. Vad som gör att något ses som abnormalt och hur samhällen egentligen ändrar åsikt. Nu har dock efterfrågan för hennes kurslitteratur blivit nästan obefintlig eftersom alla universitet slutat arrangera sådana kurser, inget anses nämligen längre som abnormalt inom den akademiska världen (förutom förstås att vara en Trumpväljare eller konservativ) och det är en trend vi sannerligen kan se har slagit igenom även i samhället som stort.

Den intressantaste delen av podden är när Hendershott beskriver hur normer luckras upp i vår moderna massmediala tid. HBTQ-rörelsen framställs alltid som en gräsrotsrörelse, det är bara vanliga människor som råkar ha en annan läggning och som modigt slås för att få ha sin kärlek ifred. Så har dock aldrig varit fallet. Homosexualitet normaliserades enligt en strategi som lades fram av psykologen Marshall Kirk och reklammannen Hunter Madsen i deras bok After the Ball: How America Will Conquer Its Fear and Hatred of Gays in the ’90s. Strategin är enkel och består egentligen bara av två steg:

  • Desensibilisera allmänheten genom att bombardera dem med exempelvis glada homosexuella par i reklam, nyheter och populärkultur.
  • Störning (eng jamming) genom att kraftigt och obarmhärtig attackera alla som är skeptiska till företeelsen.

När det pågår ett tag så får man konversion och de flesta köper det nya. Det som sågs som avvikande har nu normaliserats och allt har skett ovanifrån. Inga gräsrötter behövs för det däremot så behöver hela mediavärlden mobiliseras och stormtrupper i form av exempelvis AFA grobianer måste sättas in mot dissidenterna. Det intressanta för mig, men som Hendershott ej diskuterar, är att det är en strategi som endast kan funka i vår värld där vår verklighetsuppfattning styrs allt mer av det material vi konsumerar genom alla våra skärmar och allt mindre av våra faktiska interaktioner med våra medmänniskor. Det spelar ingen roll hur sällsynt och avvikande ett beteende egentligen är, om vi ständigt får det presenterat för oss via media så kommer vi börja betrakta det som något fullt normalt.

Att det är en vinnande strategi som först användes för homosexualitet och sedan upprepats gång på gång kan vi förstås se med egna ögon. Klimatångest, BLM, transsexualitet, strukturell rasism, etniskt blandade par, och nu senast covid och vaccineringshysterin är några exempel på hur snabbt desensibilisering och störning kan sätta agendan för hela samhället, ja till och med hela världen, när alla konstant exponerar sig för massmedia. Bilden av vad som är normalt har inte längre något som helst med det sant normala att göra, vi lever i en stor illusion.

Givetvis så kan inte gräsrotsrörelser uppbåda den sortens kapital och inflytande som krävs för att bedriva en koordinerad mediakampanj som pågår i åratal. Som Hendershott påpekar så krävs det stora pengar för det men dessvärre så förtäljer hon ej vem som finansierar det hela. Vi kan dock på egen hand följa pengarna och dra våra egna slutsatser[4].

Men pedofili förblir tabut som alla pengar i världen ännu inte lyckats uppluckra. Trots RFSLs ständiga närvaro på våra skolor och den pedofilpropaganda de torgfört[5], trots att den mäktiga Prideorganisationen är genomsyrat av pedofiler[6], trots alla försök att lansera pedofili som intergenerationell kärlek och andra ompaketeringar, så är pedofiler avskydda och hatade av alla. Så måste det förbli! När vi snart börjar se nya försök att desensibilisera oss för pedofili så bör vi följa Patrik Sjöbergs ord[7].

Det ska aldrig någonsin finnas någon tillflyktsort för pedofiler och det är en strid som vänstern aldrig kan vinna eftersom vi stärks i vår övertygelse varje gång vi ser våra egna barn. Ingen social media programmering i världen kan förändra det.


  1. GP – Hur kunde ni rösta ja till legalisering av barnporr? ↩︎
  2. The Tom Woods Show – Ep. 2026 The Normalization of Pedophilia ↩︎
  3. Wikipedia – North American Man-Boy Love Association ↩︎
  4. BlackRock och Vanguard som är de två största fondförvaltarna i världen sitter definitivt på den ekonomisk makten och de är långt ifrån passiva ägare. Här är några exempel Diversity, equity and inclusion at BlackRock, Diversity, equity, and inclusion at Vanguard, Launching climate-aware return assumptions, Upwardly Global is proud to partner with BlackRock in building a workforce and economy that embraces the contributions of immigrants and refugees, Kapitalförvaltarjätten Blackrock har även de gått hårt ut mot svenska börsbolag. De kräver att svenska företag under 2021 ska se över sitt ledarskap och öka mångfalden (kön och etnicitet) i styrelsens sammansättning, men också bland medarbetarna ↩︎
  5. Mattias Karlsson – Pedofilvänstern ↩︎
  6. Världen idag – Här är hbtq-profilerna som dömts för brott mot barn ↩︎
  7. Det Goda Samhället – JAN-OLOF SANDGREN: Döda din lokale pedofil ↩︎
Johan Simu
Johan Simu
Fysiker och bokmal i evig jakt på ledtrådarna som kan förklara modernitetens abnorma galenskap.
Från skribenten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här